Slaatje van aardbei, veldsla, witloof en tatsoi

  • 20 min.
    • Ingrediënten:

    • 8 “Tomabel” stronkjes witloof
    • 250 g “Tomabel” veldsla
    • 100 g “Tomabel” tatsoi
    • 250 g “Tomabel” aardbeien
    • 50 g zadenmengeling
    • 1 dl witte wijnazijn
    • 1 sjalotje
    • 1 dl olijfolie
  • Bereiding & Presentatie:

    • • Snij voor de dressing het sjalotje fijn, meng er de witte wijnazijn en de olijfolie onder. Kruid af met peper en zout. Voeg er eventueel wat verse groene kruiden aan toe.
    • • Snij de “Tomabel” witloof in fijne reepjes, meng er de “Tomabel” veldsla, de “Tomabel tatsoi, de “Tomabel” aardbeien en de zadenmengeling onder. Voeg er de vinaigrette aan toe en kruid eventueel nog af met peper en zout. Schik in een diepe kom.

Find us on: